Palvelut

Ilmalämpöpumpun myynti

Tutustu valikoimaamme täältä.

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun asennuspalvelu on tarjolla kaikkiin meiltä hankittuihin ilmalämpöpumppuihin. Asennamme myös asiakkaiden omia ilmalämpöpumppuja tapauskohtaisesti. Asennustyön suorittaa alan ammattilainen, jolla varmistetaan laitteen turvallinen ja tehokas toiminta vuosiksi eteenpäin. Kaikki asentajamme ovat TUKESin (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) hyväksymiä. Myös yrityksemme löytyy TUKESin kylmäalan toiminnanharjoittajarekisteristä. Myös ilmalämpöpumppujen takuuehdot edellyttävät ammattiasentajan käyttöä. Laitteen asennustakuu on kaksi vuotta. Laitetakuu vaihtelee merkki- ja mallikohtaisesti 2-4 vuotta.

Ilmalämpöpumpun asennus sisältää perusasennuksen tarvikkeineen. Asennukseen kuuluu myös työn osuus, takuu ja matkakulut (yhteensä ad. 100 km). Perusasennuksessa sisä- ja ulkoyksikkö ovat seinän vastakkaisilla puolilla eikä seinään tehtävä reikä vaadi erikoistyökaluja (esim. timanttiporausta). Perusasennukseen sisältymättömät lisätarvikkeet ja -työt laskutetaan erikseen. Kauttamme on mahdollista saada lisälaitteita, kuten pumpun WiFi/GSM- ohjaus, ulkoyksikön kotelo/katos tai allas sulatusvedenohjaukseen. Lisälaitteista sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

Asennus voidaan pääsääntöisesti toteuttaa 2-3 viikon kuluessa tilauksesta. Kiireisimpinä aikoina tilanne voi ruuhkautua, jolloin ilmalämpöpumpun asennuttamista kannattaa harkita myös muina ajankohtina kuin kesäkaudella. Asentajamme käy mielellään tarkistamassa asennuskohteen ennen varsinaista asennusta. Tällöin asentajamme pystyy suunnittelemaan asennuksen yhdessä asiakkaan kanssa ja arvioimaan mahdollisten lisätöiden tarpeen etukäteen. Suunnittelukäynti sisältyy perusasennuksen hintaan.

Meiltä on saatavilla molemmat asennusvaihtoehdot; uudisasennus ja korvausasennus. Uudisasennuksessa kohteeseen asennetaan täysin uusi ilmalämpöpumppu. Korvausasennuksessa vanhan ilmalämpöpumpun tilalle asennetaan uusi, nykyaikaisempi pumppu aiemman tilalle. Ilmalämpöpumpun vaihdon ja korvausasennuksen yhteydessä asentajamme huolehtii vanhan ilmalämpöpumpun purkutyöstä ja kierrätyksestä asianmukaisella tavalla.

Muistathan, että ilmalämpöpumpun asennus- ja huoltotyökustannuksista pystyt hakemaan kotitalousvähennyksen, joka on 40% työkustannuksista vuonna 2023. Molemmissa asennusratkaisuissa (uudis- tai korvausasennus) työn osuus on aina eroteltu laskulla. Voit lukea kotitalousvähennyksestä lisää täältä.

Jäikö jokin mietityttämään? Haluaisitko kuulla lisää ilmalämpöpumpun asennuksesta? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Huollot ja takuu

Asennuksillamme on aina 2 vuoden takuu, joka kattaa mm. asennuksessa käytettäviä pientarvikkeita sekä työn jäljen. Ilmalämpöpumpun laitetakuu on merkki- ja malliriippuvainen, yleensä 2-4 vuotta. Huollamme asiakkaan tarpeen mukaan myös muun merkkisiä ilmalämpöpumpuja.