Mitsubishi LN-sarja

Ennennäkemätön ilmalämpöpumppu sinulle, joka arvostat korkeaa laatua. Uusi, yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja on täynnä uudenlaisia ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen ja työskentelyn tason Premium-luokkaan.

Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Voit valita neljästä upeasta väristä sinulle parhaiten sopivan lämpöpumpun, joka todistetusti toimii Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Parhaan energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.

Värit: Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen

Etäohjaus: WiFi vakiona


Mitsubishi RW-sarja Uutuus!

Skandinaavinen uutuustuote Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu lämmittää ennennäkemättömän tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella kovillakin pakkasilla. Todellisissa olosuhteissa tehdyt testit osoittivat, että RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating -teknologialla varustettu laite todella tuottaa lämpöä tehokkaasti. Se lämmittää vähintään nimellistehonsa verran -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin säillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana.


Uusien ominaisuuksien ansiosta voit muokata laitteen palvelemaan parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Asumismukavuutesi paranee ja myös rahaa säästyy.

Likaa hylkivän Dual Barrier -pinnoitteen ansiosta sisäyksikkö pysyy puhtaana ja laite tehokkaana. Voit nauttia puhtaasta ja terveellisestä sisäilmasta.

Muita ominaisuuksia; automaattinen takkatoiminto, 3D i-see-Sensor, taustavalaistu kaukosäädin ym.

.

Etäohjaus: WiFi vakiona


Mitsubishi FT-sarja   

Mitsubishi Electricin huipputehokkaaseen lämmöntuottoon. Ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori muodostavat erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetyn laitteiston, joka tuottaa lämpöä ennennäkemättömällä tavalla.

Huikea lämmitysteho vielä paukkupakkasillakin. Hyper Heating -teknologian ansiosta FT-mallisarjan laitteet pystyvät tuottamaan lämpöä uskomattomalla teholla vielä paukkupakkasillakin. -15°C:n ulkolämpötilassa laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon (malli FT35), joka vastaa noin 70 prosenttia lämmitystehon tarpeesta 120 neliön talossa.

Erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.

Siro sisäyksikkö sulautuu hyvin sisustukseen. Kompakti ja puhtaan valkoinen, kodin väreihin huomaamattomasti sulautuva sisäyksikkö korostaa kotisi designia.

FT-mallisarjan sisäyksiköt ovat vain 280 mm korkeita, 838 mm leveitä ja 229 mm syviä. Sisäyksikkö sopii monessa paikassa oven yläpuolelle.

Etäohjaus: WiFi vakiona


Mitsubishi AY-sarja

Mitsubishi Electric AY on tervetullut uutuus energiatehokasta mutta tyylikästä ja hiljaista ilmalämpöpumppua etsiville.

AY:n pyöreät kulmat ja mattapinta tekevät siitä elegantin. Kompaktin kokoinen sisäyksikkö on helppo sijoittaa kotiin. AY sopii myös hiljaisuutta arvostaville: sen äänitaso on alhaisimmillaan 18 dB, jolloin siitä ei juurikaan kuulu ääntä.

Ilmalämpöpumpun likaa hylkivä pinnoite ja ja uusi itsepuhdistustoiminto pitävät laitteen siistinä. Erityisen suodattimen ansiosta sisäilma pysyy puhtaana ja raikkaana.

Tutustu myös muihin AY-ilmalämpöpumpun ominaisuuksiin!

Etäohjaus: WiFi vakiona


Mitsubishi HR-sarja

Ilmanjäähdytin

HR COOL on jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Se on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja soveltuu erityisesti kerrostaloasuntojen viilentämiseen.

Pienikokoinen HR COOL -ilmanjäähdytin on helppo sijoittaa kaikkiin, myös mataliin tiloihin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Tyylikkäästi muotoiltu sisäyksikkö sulautuu hyvin sisustukseen.

Voit ohjata laitetta vaikka sohvalta tai työtuolilta vaivattomasti selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

Etäohjaus: WiFi vakiona

Etäohjauslaitteet

MELCloud Wi-Fi-ohjaus

Nyt voit hallita Mitsubishi Electric-laitteitasi helposti tietokoneella, tabletilla, tai älypuhelimella!

MELCloud on Mitsubishi Electricin lämpöpumppujen etäohjausjärjestelmä, jonka avulla ohjaat ja säädät lämpöpumppuasi tai ilmastointilaitettasi reaaliajassa.

Uusissa LN-, FT- ja AP-mallisarjojen laitteissa MELCloud-sovitin on mukana vakiovarusteena. Muihin malleihin, kuten FH- ja SF-sarjan ilmalämpöpumppuihin ja Ecodan-ilmavesilämpöpumppuihin, WiFi-sovitin (MAC-567IF-E) on saatavilla lisävarusteena.

MELCloudin kautta saat myös hälytystiedon päätelaitteeseesi, vaikka et olisi kotona samana hetkenä.

Lataa ilmainen MelCloud-sovellus omasta sovelluskaupastasi.

AirPatrol WiFi V3

AirPatrol WiFi yhdistetään kotisi langattomana verkkoon, ja voit ohjata lämpöpumppua ja ilmastointia missä vain suoraan puhelimestasi!

Voit säätää toimintoja, huonelämpötilaa ja lämpöpumpun puhallusnopeutta.

Ohjaimen asetusten tekeminen on todella helppoa, sillä ne on ohjelmoitu valmiiksi. Kytke laite pistorasiaan lähellä ilmastointilaitetta tai lämpöpumppua, asenna ilmainen AirPatrol-sovellus ja yhdistä laitteet

AirPatrol GSM V2

AirPatrol Nordic V2 käyttää GSM-verkkoa, jonka avulla voit hallinnoida ilmastointilaitettasi tai lämpöpumppujasi, joten se sopii ihanteellisesti syrjäisemmällekin kesämökille.

Laite on suunniteltu ja valmistettu EU:ssa ja toimivuuden takaamiseksi sitä on testattu Pohjoismaissa. Tätä varten kyseinen laite käyttää vain parhaita komponentteja.

Leikkaa lämmityskulusi! Lämmitä taloasi sen aikaa kun olet kotona ja laske lämpötilaa kun olet poissa. Säästä jopa 25% lämmitys- ja ilmastointikustannuksissa.

Sen sijaan, että ajaisit kotiin asti muuttamaan lämpöpumppusi asetuksia, voit tehdä sen kännykälläsi, riippumatta siitä missä olet. Nauti uskomattomasta asumismukavuudesta paikasta riippumatta.

Aseta vain SIM-kortti AirPatroliisi, laita AirPatrol minne vain lämpöpumpun lähelle ja olet valmis!