Gree Amber

Gree Amber on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas vaihtoehto sekä lämmitykseen että viilennykseen. Se toimii tehokkaasti ja korkealla hyötysuhteella jopa alle -30 asteen pakkasessa.

Säästät huomattavasti lämmityskustannuksissa. Myös luonto kiittää, koska uuden kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristövaikutus ovat noin kolmanneksen vanhaa kylmäainetta pienemmät.

Sisäyksikön kaunis, valkoinen ja lasimainen pinta tekee siitä tyylikkään huonekalun. Bonuksena laitteen käyntiääni on erityisen hiljainen: vain 22 dB(A).

Etäohjaus: WiFi vakiona


Gree SP Nordic

Koe todellista mukavuutta SP Nordicin kanssa, joka säätää lämpötilan tarkasti siellä missä olet innovatiivisen iFeel-toiminnon avulla. Takkaa lämmittäessä SP Nordic -ilmalämpöpumppu säätää ulkoyksikön tehon takan antaman lämmön mukaan. Takkatoiminto mahdollistaa takan antaman lämmön yhdistämisen ilmalämpöpumpun energiatehokkuuteen.

GREE SP Nordicin edistyksellinen WiFi-ohjaus mahdollistaa täydellisen hallinnan lämpötilasta suoraan älylaitteeltasi, mikä tekee elämästäsi entistä mukavampaa ja energiatehokkaampaa, riippumatta siitä, missä olet. Koe edistyneen tekniikan tuoma mukavuus joka päivä.

Etäohjaus: WiFi vakiona


Gree Multi-Split

Gree Multi-Split sopii erityisen hyvin sellaisten kotien jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen, joissa on kaksi kerrosta tai huoneita, joihin tarvitaan erikseen viilennystä.

Gree Multi-Split on ilmalämpöpumppu, jonka kaksi sisäyksikköä kytketään yhteen ja samaan ulkoyksikköön. Laite soveltuu tämän vuoksi erityisesti:

  • Kaksikerroksisiin asuntoihin
  • Asuntoihin, joiden suljettu pohjaratkaisu rajoittaa puhallusilman leviämistä muualle asuntoon
  • Asuntoihin, joiden makuuhuoneeseen halutaan viilennystä
  • Myymälä- ja liiketiloihin
  • Toimistoihin.

Säästät energiaa, koska Multi-Splitin erinomainen hyötysuhde takaa energiapihin toiminnan.


Gree Bora

Ilmanjäähdytin


Tehokas Gree Bora -huoneilmanjäähdytin viilentää nopeasti kuuman sisäilman. Plasmasuodatin poistaa epämiellyttäviä hajuja ja pienhiukkasia ja tekee sisäilmasta miellyttävän puhtaan ja raikkaan.

Tyylikäs, siro ja puhtaanvalkoinen sisäyksikkö sopii niin omakotitaloon kuin kerrostaloasuntoon. WiFi-toiminnon ansiosta Gree Bora -ilmanjäähdytintä on myös helppo käyttää.

Etäohjaus: WiFi vakiona